loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

contact-banner
contact-banner
contact-banner
Overons4
next.svg
back.svg

Welkom bij Autozaak

Welkom. Ik ben Arjan Boer en ik vertel u graag meer over Autozaak.nl, over onze auto’s, de zekerheden, en over het besparen van veel geld. Kortom, hét slimme autokopen! Meer auto voor minder.

Al bijna 15 jaar levert Autozaak.nl zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s, gebaseerd op een onafhankelijke en neutrale handelswijze. Zowel de particuliere als de zakelijke koper kan profiteren van onze onderscheidende aanpak en concurrerende prijzen.

Hoe?

Door het aanbieden van uitsluitend merkdealerauto’s. Voorzien van fabrieksgarantie, inclusief de zekerheden van de dealerinspecties en van het dealeronderhoud. Volledig transparant en inzichtelijk. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bij het bepalen van het aanbod wordt een bekwame werk wijze toegepast waarbij een zorgvuldige selectie wordt gemaakt van de uitvoering ( uitrusting en opties) en de prijsstelling van de aan te bieden auto. Het resultaat is een onberispelijke auto voor een aantrekkelijke prijs. Zonder concessies.

Waarom?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen. Maar ook omdat het voor de potentiële autokoper vaak lastig beoordelen is of de historie van de auto klopt en of de aanbieder betrouwbaar is. De betrouwbaarheid van de aanbieder is gelukkig steeds makkelijker te checken, de volledige historie van de aangeboden auto blijkt in veel gevallen een stuk lastig er te achterhalen. Een auto met fabrieksgarantie biedt dan uitkomst; de zekerheid van een hoogwaardige auto zonder de risico’s van een mysterieus verleden.

What's in it for you?

Het comfort en gemak van een nieuwe - of vrijwel nieuwe voorraadauto voor een aantrekkelijke prijs. Direct beschikbaar en inclusief de zekerheid van de fabrieksgarantie. Zonder concessies.

Heb je vragen over onze werkwijze, ons aanbod en de zekerheden? Bel ons of stuur ons een bericht. Onze no- nonsense en toegankelijke aanpak zal je bevallen. Wij zijn je graag van dienst.

Arjan Boer, Autozaak.nl.

 

man-img

Arjan Boer, Eigenaar

Arjan Boer
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website